Gde zameniti kovanice evra u Srbiji

Gde zameniti kovanice evra u Srbiji. Postoji nekoliko načina da zamenite kovani novac evra a ovo su tri najvolje menjačnice po našem mišljenju.

Na prvom mestu je menjačnica EXC koja vrši otkup i prodaju kovanog novca od 1 EUR i 2 EUR. Pri otkupu se naplaćuje provizija od 20% na otkupni kurs, a prodaja kovanica evra su vrši po izuzetno povoljnom prodajnom kursu.

Više o najboljim menjačnicama Srbije čitajte u nastavku teksta.

EXC Menjačnica

gde zameniti kovanice
Gde zameniti kovanice – EXC menjačnice

EXC Exclusive Change grupacija je prepoznatljiva evropska finansijska kompanija čija je delatnost pružanje finansijskih usluga fizičkim licima.

Uspešno poslujemo u Evropi već 25 godina na 400 lokacija u Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U svim ovim zemljama imamo razrađenu mrežu poslovnica.

Radno vreme naših poslovnica se prilagođava potrebama klijenata u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u kojima poslujemo.

Pokušavamo da pružimo što više usluga na jednom mestu štedevši tako vreme naših klijenata. Redovno pratimo zadovoljstvo naših klijenata kako bismo i ubuduće poboljšavali svoje usluge.

Vizija kompanije: Pružiti svojim klijentima kvalitetne usluge kako bi lakše postigli svoje ciljeve. Misija kompanije: Naši stručni, pouzdani i lojalni zaposleni pružaju brze i sigurne usluge našim klijentima prilagođavajući se njihovim potrebama.

gde zameniti kovanice evra u srbiji
Gde zameniti kovanice – VIP Menjačnice

VIP Menjačnice Najveća mreža menjačnica u Srbiji

Vip sistem d.o.o. je osnovan 1996 godine kao preduzeće za trgovinu na veliko i malo u Beogradu. 2001. godine proširuje svoju delatnost i među prvima postaje ovlašćeni menjač Narodne banke Srbije.

Ozbiljnim i pregalačkim radom, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, ulaganjem u infrastrukturu i ekspanzivnim razvojem, danas, posle 25 godina poslovanja, došli smo do poslovne mreže od 60 menjačnice na reprezentativnim lokacijama u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, kao i na benzinskim stanicama kraj najfrekventnijih saobraćajnica u zemlji (18 menjačnica NIS i 19 menjačnica OMV).

U mreži naših menjačnica klijentima pružamo i dodatne usluge – platni promet građana (prijem svih vrsta naloga za plaćanje građana u korist računa kod banaka – EDB, Infostan, telekom i sva druga plaćanja) i Western Union međunarodne novčane doznake.

Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, diskrecija i pouzdanost, naši su maniri u poslovanju i odnosu sa našim klijentima.

Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente, stabilnost i solventnost u svakom momentu bez obzira na ekonomska situaciju na tržištu.

Za svaku valutu u svakoj pojedinačnoj poslovnoj jedinici važi pravilo formiranja kursa prema odnosu na berzi, ceneći pri tome naravno i zahteve klijenata, te uvažavajući iste u našem poslovanju i mogućnost dogovora kako kursa, tako i mesta i vremena dostave potrebnih sredstava.

Tako formirana paleta kurseva omogućava nam da u živoj konkurenciji svakoga dana budemo menjačnica koja uspeva da ponudi najpovoljniji odnos valuta.

Ekspanzijom poslovanja tokom godina došlo je i do ulaganja u druge grane ekonomije te su tako otvorena nova privredna društva koja ravnopravno prate rast i razvoj prvoosnovanog. Tako poslovnu grupu VIP danas čine:

  • VIP Sistem d.o.o.
  • Sportski centar Doćol d.o.o. (sport&health club Dynamic)
  • Košarkaški klub Dynamic Beograd
  • Salon lepote Body Logic

Naše preduzeće ponosno čini preko 100 zaposlenika, ne uključujući spoljne saradnike koji rade neophodne tekuće poslove bez kojih ovakav sistem ne bi mogao da funkcioniše. Svojim zaposlenima obezbeđujemo bezbednu egzistenciju, mirnu i uravnoteženu atmosferu.

Dimenzijama, stručnim timom, snagom kapitala, te stalnim širenjem i ulaganjem na tržištu sebe možemo bez lažne skromnosti nazvati liderom u poslovanju menjačkim uslugama.

gde zameniti kovanice evra u srbiji
Gde zameniti kovanice – Eldorado menjačnice

Eldorado Exchang Poznati po dobrim uslovima razmene novca

Već preko 15 godina Eldorado menjačnice su sinomim za odličan kurs, profesionalizam i diskreciju. Važno je pomenuti i izuzetnu ljubaznost naših zaposlenih, zbog koje naš slogan “Menjajte sa osmehom” dobija svoj puni smisao.

Zahvaljujući tome, klijenti nam se uvek vraćaju i sve ih je više, pa se i naše poslovanje konstantno širi – možete nas pronaći u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Nišu i Šapcu.

Upravo zbog trenutnih i budućih klijenata težimo da stalno budemo bolji i da konstantno pružamo više. Zato u našim menjačnicama, pored menjačkih usluga, na raspolaganju imate i slanje i primanje novca preko Western Uniona, kao i plaćanje računa i obavljanje drugih uplata. Menjajte sa osmehom – menjajte u Eldorado menjačnicama.

Ako imate dodatne predloge na temu gde zameniti kovanice u Srbiji pišite u komentare ili se javite putem kontakt stranice. Valuta RS – Najstariji finansijski portal u Srbiji.

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!

drugi upravo čitaju

Pretraži po broju ko te zvao na telefon

Kako pronaći nepoznat broj putem telefonskih imenika Pretraži po broju ko te zvao na telefon jer svima nam je poznato neugodno iskustvo kada nas zove...

Kupoprodajni ugovor za auto

Šta je kupoprodajni ugovor za auto? Kupoprodajni ugovor za auto je pravni dokument koji služi kao formalni dogovor između prodavca i kupca pri kupovini ili...

52 NAJBOLJE BIZNIS IDEJE

Potrebna su vam uspešne je biznis ideje? Sve što vam treba jeste prava poslovna ideja da biste je učinili velikom. Sa porastom digitalne ekonomije i...

Kako zaraditi preko interneta

Kako zaraditi preko interneta postaje sve učestalije pitanje iz dana u dan. Nije ni čudo, s obzirom da smo duboko zagazili u 21. vek i...