back to top

Klađenje – Strast, zabava i porok

Iako je 21. vek, klađenje traje od davnina. Čuveni naučnik Albert Ajnštajn je izjavio :”Na ruletu možete da dobijete jedino ako ga opljačkate”. 

izvor: mightytips
Izvor: MightyTips

Sada bi to išlo malo teže, jer isti taj rulet možete igrati preko aplikacije na mobilnom telefonu. Osim ruleta, tu je i stara dobra kladža, kako joj od milošte tepaju zagriženi igrači.

Kako dobiti na kladionici pita se svako ko je barem jednom uplatio tiket ili se spremao da to uradi. Potrebno je znanje, strpljenje, ali bez sreće, džaba vam sve ostalo. Analiza kladionica može vam pomoći pre postavljanja opklade. Nekada ste na jednom meču mogli odigrati samo 1, X ili 2, ali trendovi u klađenju su sada dostigli novi nivo. 

Danas možete naći veliki broj informacija na internetu za sport koji pratite, a dostupan je veliki broj podataka i statistike na raznim sajtovima. Bilo da se kladite iz strasti ili zabave, sigurno ste se susreli sa nekim aplikacijama koje nude veliki broj igara na sreću. 

Maxbet aplikacija Srbija je samo jedna u nizu koju biste trebali da imate, ukoliko to već nje slučaj. Pored velikog broja sportova, raznih kombinacija igara, bilo da su to virtualne ili slot igre, aplikacija Maxbet ima na jednom mestu sve što vam je potrebno za vaš “porok”. Vreme je da vam objasnimo kako i na koji način Maxbet online aplikacija može da se nađe na vašem mobilnom telefonu.

izvor: mightytips
Izvor: MightyTips

Registrujte se i preuzmite bonus!

Da bi Maxbet aplikacija android mogla da nađe mesto u vašem uređaju, potrebno je da istu preuzmete sa sajta kladionice. Nakon instalacije, dužni ste da obavite registraciju kako biste mogli da koristite sve benefite koje pruža aplikacija Maxbet. Sam proces registovanja je veoma jednostavan. Maxbet prijava se nalazi na vidljivom mestu na početnom ekranu aplikacije. Nakon što kliknete na dugme, potrebno je da unesete vaše osnovne podatke i uplatite prvi depozit. Odmah nakon deponovanja novca, stičete pravo na 10 dana besplatne igre. 

Da, dobro ste čuli. U zavisnosti od visine prve uplate, svakog sledećeg dana ćete već u 7 časova ujutru dobiti freebet, koji možete koristiti za klađenje. Maxbet aplikacija android je jedinstvena po ovom pitanju. Na primer, ako ste uložili 5000 dinara nakon prijave, sleduje vam 500 dinara freebet sredstava svakog jutra narednih deset dana. Na taj način ne morate koristiti svoj novac za igru, nego dodeljeni freebet. Neke igre koje poseduje Maxbet online aplikacija su : 

  • Aviator,
  • Rocketman,
  • MyLucky 6,
  • Poker,
  • Roulette i mnoge druge.

Navigacija kroz samu aplikaciju je lagana i nećete imati prevelike muke na nađete šta vas zanima.  Na početnoj stranici nalaze se mečevi koji su u toku i na koje možete postavljati opklade dok traje utakmica. U donjem levom uglu je dugme na kojem pise “klađenje” iza kojeg se krije veliki broj sportova koje možete birati dok sastavljate tiket. 

Kada je u pitanju Maxbet aplikacija Srbija, naš ekspert za klađenje Jadranka Sojkić napisala je odličnu recenziju ukoliko želite da saznate još pojedinosti o samoj aplikaciji i Maxbet kladionici. Njeno iskustvo vam takođe može pomoći u odabiru tipova i zaradi prilikom klađenja.

Prenosi utakmica uživo i cashout ukoliko čekate poslednji par na tiketu!

Bez uvijanja možemo reći da su ove dve stvari nešto najbolje što nudi aplikacija Maxbet. U svakom momentu mozete uživo pratiti utakmicu na koju ste postavili opkladu, pod uslovom da imate barem 50 dinara na računu. 

izvor: mightytips
Izvor: MightyTips

Nije vam više potreban EON, IrisGo, dovoljno je da imate otvoren nalog u Maxbet kladionici i instaliranu aplikaciju. Stariji kladioničari znaju koje su muke kada se čeka poslednji par na tiketu, a ne može da se brani. Sada je to palo u zaborav, jer ukoliko vam je ostala samo jedna tekma za naplatu tiketa, pritiskom na jednostavnu opciju “cashout” možete isplatiti tiket pre vremena, ali iznos dobitka biće nešto manji. Izbor je samo vaš.

Maxbet – partner sajta T1x2

Rekli smo već da je analiza kladionica bitna stavka ukoliko želite da budete uspešni u klađenju. Kako dobiti na kladionici sada više nije misterija, jer na sajtu T1x2 možete naći jako veliki broj stručnjaka koji dele informacije kada su u pitanju tenis, fudbal, hokej, košarka ili bilo koji drugi sport. 

Maxbet kladionica nagradjuje najuspešnije tipstere na sajtu koji iz meseca u mesec učestvuju u takmičenju za titulu najboljeg u mesecu. 

Čuveni pisac Džordž Bernard Šo davno je izjavio :”U kockanju mnogi moraju izgubiti da bi retki dobili” i baš vi se možete naći u grupi retkih ukoliko se odlučite za igru na Maxbet aplikaciji. 

drugi upravo čitaju

Saveti za uštedu novca u teškim vremenima

Najbolji načini uštede U ovom tekstu će biti predstavljeni saveti za uštedu novca. Svi vole da troše novac, da imaju lepe stvari, skup auto, odeću...

Trendovi u online zaposlenju za 2024. godinu

U dinamičnom digitalnom dobu, pronalaženje stabilnog online zaposlenja može predstavljati izazov obavijen nepredvidivošću i brzim promenama. Scenario koji zaposleni danas doživljavaju često se menja, usmeravajući...

Podrška i resursi za žene poduzetnice

Podrška i resursi za žene poduzetnice ključni su faktori u omogućavanju ravnopravnog učešća žena u ekonomskim aktivnostima. Kroz različite programe, mreže i finansijske alate, žene...

Izazovi u održavanju produktivnosti dok radite od kuće

Rad od kuće postao je veliki izazov za mnoge profesionalce. Produktivnost često opada zbog mnogobrojnih ometača. Koji su izazovi u održavanju produktivnosti dok radite od...

Kako žene mogu iskoristiti svoje veštine za pokretanje biznisa

Koje su najbolje veštine za pokretanje biznisa? U današnjem brzorastućem i sve inkluzivnijem poslovnom svetu, žene imaju sve veće prilike da iskoriste svoje vještine i...