back to top

TNT Group: Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju oblikovanja medijskog pejzaža Balkana. Od skromnih početaka sa lokalnim radijem u Travniku, TNT Group je izrastao u dominantnu medijsku silu s uređivačkim timovima i medijima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, kao i širom Srbije i Hrvatske. 

Danas, TNT Group predstavlja vodeću medijsku grupaciju, razvijajući najveću mrežu blogova i lokalnih medija u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Naš portfolio sadrži preko 80 niša sajtova i news portala, dva radijska brenda — TNT Radio i Narodni Radio, koji uključuju 7 lokalnih radio stanica, kao i 4 tematska TV kanala. 

S ukupnim sedmičnim dosegom koji premašuje 6 miliona čitatelja, slušatelja i gledalaca, TNT Group je neizostavan izbor za kvalitetnu zabavu, pouzdane lokalne vijesti i korisne informacije.

Zahvaljujući našem detaljnom poznavanju tržišta i potreba publike, u mogućnosti smo pružiti našim partnerima efikasno oglašavanje na internetu, radiju i televiziji. 

Naše platforme omogućavaju ciljano oglašavanje prema specifičnoj lokaciji i profilu korisnika, čime se maksimizira vidljivost i uticaj kampanja naših klijenata.

Kroz godine, TNT Group je ostao predan svojoj viziji povezivanja ljudi, ideja i kultura kroz inovativne medijske formate. 

Naša posvećenost kvalitetu i inovaciji čini nas liderima u digitalnoj transformaciji medijskog pejzaža Balkana, a naša sposobnost da kontinuirano evoluiramo i prilagođavamo se promjenama ključ je našeg dugogodišnjeg uspjeha i rasta.

drugi upravo čitaju

Predstavljanje HONOR Magic6 RSR: Fuzija Inovacije i Elegancije

U svetu pametnih telefona, HONOR Magic6 RSR se ističe kao dokaz najnovije tehnologije i sofisticiranog dizajna. Sa mnoštvom impresivnih hardverskih specifikacija, ovo nije samo...

Falsifikovane novčanice dinara

Do oktobra otkriveno 3322 falsifikovane novčanice dinara Narodna banka Srbije objavila je izveštaj u kome navodi da je u prvih devet meseci 2013. godine, u...

Banke dužne da primenjuju zvanični srednji kurs pri kupovini deviza s posebnih namenskih računa

Srednji kurs Izvršni odbor Narodne banke Srbije je na sednici doneo Odluku o dopuni Odluke o uslovima i načinu rada deviznog tržišta. Tako je utvrđeno da...

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako žene mogu iskoristiti svoje veštine za pokretanje biznisa

Koje su najbolje veštine za pokretanje biznisa? U današnjem brzorastućem i sve inkluzivnijem poslovnom svetu, žene imaju sve veće prilike da iskoriste svoje vještine i...