Kompanija EY jedanaesti put bira EY Preduzetnika godine u Srbiji

Revizorsko – konsultantska kompanija EY ponovo je pokrenula konkurs za najboljeg preduzetnika u Srbiji, na koji se mogu prijaviti svi koji uspešno i održivo posluju. 

Ovaj program u Srbiji postoji od 2012. godine, do sada je u njemu učestvovalo preko 200 kompanija koje zapošljavaju preko 25.000 ljudi, a poslovni prihodi u 2021. godini ovim kompanijama su porasli za čitavih 17% u odnosu na prethodnu godinu.

„Preduzetništvo kao stub domaće privrede, zaslužuje kontinuiranu promociju i afirmaciju. Iza rezultata koje postižu naši preduzetnici ne stoje samo ambicija i hrabrost, već i izuzetno naporan rad na pretvaranju vizije u stvarnost. Preduzetnici su ti koji imaju drugačiji pogled na svet, koji vide mogućnosti čak i u najtežim trenucima, a uz to imaju i dalekosežne vizije. U svojoj srži, preduzetništvo predstavlja način razmišljanja i delovanja, podrazumeva inovativno rešavanje problema i stvaranja vrednosti. Naša kompanija već više od deceniju prepoznaje značaj i doprinos preduzetništva u Srbiji kroz program EY Preduzetnik godine i svedoči sve boljem plasmanu naših nacionalnih pobednika na svetskom takmičenju u Monte Karlu. Čvrsto verujem da ćemo u istom duhu nastaviti i tokom ovog ciklusa.“ Izjavio je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru mesecu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2023. godine. Ovaj program jedinstven je i po svojoj globalnoj svečanosti na kojoj, za titulu najuspešnijeg svetskog preduzetnika, konkurišu nacionalni pobednici. Među njima se već više od deceniju nalaze i domaći preduzetnici.

O pobedniku programa EY Preduzetnik 2022. godine odlučivaće nezavisni žiri u kojem nema predstavnika kompanije EY, a sastavljen je od samih preduzetnika prethodnih nosilaca ovog priznanja. Njihova odluka zasnivaće se globalnom kriterijumu koji se temelji na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet. Učešće u programu EY Preduzetnik godine ne podrazumeva bilo kakve troškove ili obaveze kandidata/kandidatkinja, dok je program potpuno transparentan.

Učešćem u programu EY Preduzetnik godine najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da povećaju mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu. Na sajtu kompanije EY www.ey.com/sr_rs/eoy/serbian nalaze se sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine. Pored toga prijave su moguće i na online aplikaciji eoy.ey.com/.

Uspešni preduzetnici širom sveta ne posmatraju učešće u programu EY Preduzetnik godine kao mogućnost za kratkoročnu dobit u odnosima sa javnošću, već kao dugoročnu priliku da steknu nove kontakte i generišu nove prihode iz postojećih poznanstava.

bif.rs

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!

Vuk
Vuk
Vuk je autor na nekoliko portala koji se bave temamam vezanim biznis, online zaradu, tehnologiju i sport.
Supported by TNT Grupacijaspot_img

drugi upravo čitaju

Najplaćeniji poslovi u Americi

Najplaćeniji poslovi u Americi će vas možda iznenaditi jer najnaprednija ekonomija svijeta i dalje najbolje plaća tradicionalne poslove. Ovo je lista sa 9 najplaćenijih...

Kako kupiti akcije stranih kompanija

Kako kupiti akcije stranih kompanija u Srbiji i da li se uopće isplati ulagati u akcije saznajte u ovom počnom tekstu gde pišemo a...

Hipoteka – Evidencija, karakteristike i korisne informacije !

Hipoteka je pravo na nepokretnosti. To pravo omogućava poveriocu (banci) da, usled neispunjavanja obaveza dužnika, zapleni nepokretnost i izvrši naplatu svojih potraživanja putem prodaje...