Luštica Bay: Centrale Piazza – novo urbano i poslovno jezgro na crnogorskoj obali

Autentične rezidencije, hotel sa pet zvezdica The Chedi, pet plaža, jedinstveno gastro i šoping iskustvo, intenzivan kalendar događaja tokom cele godine, kreiraju upečatljiv identitet Luštice Bay.

Luštica Bay nije samo grad u izgradnji, već način života, pod sloganom i motom A place to Belong – Mesto kom se pripada! Izgrađena u identitetu Boke Kotorske, Luštica Bay je sjajna adresa za weekend escape, letnjikovac sa porodicom i prijateljima, ali i kao destinacija za život i poslovanje tokom cele godine, s perfektinim pogledom na Jadran.

Centrale – za svaki dan na Luštica Bay

Trg Centrale Piazza poprima obrise administrativnog centra grada Luštica Bay i urbanog kvarta – idealno je mesto za sve zakupce i biznise na samom centralnom trgu ove internacionalne gradske zajednice, koja broji već sada preko 300 domova i 46 različitih nacionalnosti sa svih meridijana.

Sklad rezidencija i poslovnih prostora, sadržaja za decu i sportskih terena, kreiran je za ispunjenu svakodnevicu života na obali, i inspirisan je Mediteranom i po arhitektonskom uzoru na italijanske pjacete. Idealan je momenat za pozicioniranje regionalnih brendova ili usluga na ovom delu projekta, s preduzetničkim benefitima kreiranja biznisa, jer već sledećeg leta će Centrale Piazza biti novo mesto susreta na crnogorskoj rivijeri. Sa ovim novim kvartom, Luštica Bay dobija obrise grada koji je od samog početka suština vizije ovog projekta, istakla je Milica Starčević, pomoćni direktor u sektoru za razvoj biznisa.

  Unicredit podrška malim preduzetnicima: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu

luštica bay: centrale piazza - novo urbano i poslovno jezgro na crnogorskoj obali

Mesto kom se pripada

Nije slučajnost da su mnogi rezidenti Luštice Bay odlučili da investiraju i u svoje biznise, baš na ovoj lokaciji – ne samo zbog stečenog globalnog ugleda Orascom Development Holding-a kao jednog od najvećih lidera u kreiranje gradova i destinacija, potencijala i rezultata poslovanja, već i zbog posebnog osećaja pripadnosti i energije u ovoj zajednici.

Prvi susret sa Lušticom je učinio svoje – desila se magija, znao sam da je Centrale za moju porodicu, mesto gde će moja deca da kreiraju uspomene iz detinjstva, a meni mesto gde ću da nađem mir i inspiraciju. Luštica Bay kao grad već živi tokom cele godine, jako puno mojih prijatelja je već našlo svoj komad mora i neba tamo, tako da ćemo imati jedni druge i detalje svakodnevice. Meni, kao nekome ko je izložen u javnosti, odgovara mesto na kome ću da se smirim i nađem svojih “dva minuta” i gde ću jednog dana igrati golf, ističe poznati regionalni kantautor Sergej Ćetković, objašnjavajući zašto je Luštica Bay mesto gde on pripada.

luštica bay: centrale piazza - novo urbano i poslovno jezgro na crnogorskoj obali

Jedna od njih je i porodica Divac, koja osim što veći deo godine živi na ovoj destinaciji, je odlučila da kreira svoji biznis kroz koncept beauty bar-a, kao jedinstvenog na obali – Volimo da provodimo vreme na Luštici sa porodicom i prijateljima – svi su oduševljeni jednostavnošću života na obali, gde su komšije prijatelji. Kreiranje Beauty Bar-a u kvartu Centrale je logičan sled daljeg života ovde – volim kreativne poslove, a ovaj salon je nešto što je nedostajalo ovoj destinaciji – sve beauty usluge za žene i muškarce biće osmišljene kroz proizvode, brendove i tretmane po svetskim standardima, za internacionalne goste i meštane iz Boke Kotorske, ističe Ana Divac, vizionarka i preduzetnica prvog beauty bar-a na Luštici Bay i na crnogorskoj obali.

  Najjeftinije grejanje ove sezone je na gas

Premium poslovni prostori za zakup, jedistvena su prilika za pozicioniranje brendova i usluga u ovog crnogorskom gradu u izgradnji, i sjajna poslovna prilika u internacionalnoj zajednici.

Sve informacije o potencijalnom zakupu možete dobiti putem email adrese: [email protected]

Web: www.centrale.lusticabay.com

bif.rs

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!

Supported by TNT Grupacija
Vuk
Vuk
Vuk je autor na nekoliko portala koji se bave temamam vezanim biznis, online zaradu, tehnologiju i sport.
Supported by TNT Grupacijaspot_img

drugi upravo čitaju

Šta je bolje po građane Srbije, više ili manje gasovoda

Poštujući odluku Evropske unije i SAD, uslovljavanje čiju naftu će transportovati do Pančevačke rafinerije. Međutim, lako je moguće da u skorije vreme od svega...

Ko teže ostavlja cigarete, žene ili muškarci?

Naučnici sa švedskog univerziteta uspeli su da dokažu veću količinu anksioznosti i depresije kod žena, što bi prema njihovom mišljenju moglo da ometa njihove...

Najskuplji kvadrat u Beogradu 10.400 evra

Najskuplji kvadratni metar stana u trećem kvartalu bio je na lokaciji Beograd na vodi, gde je stan u novogradnji od 97 kvadratnih metara prodat...