Dva dana digitalne transformacije – Valuta.rs

Konferencija BIZIT 2022, će se ove godine održati 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu pod sloganom Re:Start 23, i okupiće više od 50 predavača, vrhunskih stručnjaka iz vodećih ICT kompanija i veliki broj gostujućih predavača. Pozivamo vas da se na ovom linku prijavite za učestvovanje na ovom događaju.

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija. Program je namenjen izvršnim direktorima, poslovnim rukovodiocima i preduzetnicima, kao i osobama koje investiraju u lični razvoj i unapređenje poslovnih kompetencija.

Prvog dana (9. novembar) devete po redu BIZIT konferencije, predviđena je tema poslovni softver (ERP, CRM, BPM, WMS, DMS). Tražimo odgovore na pitanja da li vam je i zbog čega potreban sistem za upravljanje dokumentima, koji tip rešenja je odgovarajući za vaše poslovanje, kako uspešno implementirati CRM, zašto CRM implementacije ne uspevaju, koje su faze uvođenja ERP rešenja, u čemu se ERP sistemi razlikuju… Eminentni stručnjaci iz kompanija koje se dugi niz godina bave kreiranjem i implementacijom rešenja – Kameleon Solutions, Saleforce, AB Soft, GoPro, Datalab, Arigamix, Charge&Go, Enel 3S i mnogi drugi govoriće sa bine hotela Crowne Plaza i odgovarati na sva pitanja i nedoumice posetilaca.

U drugom delu prvog dana konferencije pažnju ćemo usmeriti na podjednako značajne teme kao što su Smart life (pametne kancelarije, kuće, gradovi, energetska efikasnost, solarna energija, javni servisi, E-commerce i fintech) i Digitalne komunikacije i marketing (TELCO izazovi, 5G, OMNI CHANEL marketing, On-demand servisi)

  Trudimo se da ograničimo dugo trajanje inflacije – Valuta.rs

Drugog dana (10. novembar) govorićemo o data centrima i IT infrastrukturi. O ključnim transformacionim procesima za rad savremenog data centra i njihovoj zaštiti govoriće eminentni stručnjaci iz kompanija Vesimpex, Schneider Electric, Enel PS, Vertiv, Kameleon, Rittal, Devoteam i mnogi drugi.

U samoj završnici BIZIT-a fokus će biti na bezbednosti podataka i sistema (Backup, disaster recovery, Antivirusi, fizička bezbednost, GDPR) a tradicionalno, poslednji blok ćemo posvetiti obrazovanju i zapošljavanju u ICT industriji.

Osim stručnih predavanja iz oblasti ICT-ja, dragocene informacije o biznis dizajnu, medijima i komunikacijama sa učesnicima će podeliti gostujući predavači Ivan Kokeza, Lazar Džamić, Drago Inđić, Danko Jevtović, Boris Vukić, Branko Đaković i mnogi drugi. Posebno zabavno će biti druženje sa Urošem Petrovićem koji samo za učesnike BIZIT-a priprema „vežbe za mozak“ koje će nam probuditi sve vijuge i doneti vredne nagrade.

Stručnjaci za digitalnu transformaciju će biti predavači na BIZIT-u. Njihova imena i biografije pogledajte na sajtu, i prijavite svoje učestvovanje na ovom linku. Obezbedite svoje mesto na BIZIT-u već danas po najpovoljnijim uslovima!


bankar.rs

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!

Supported by TNT Grupacija
Vuk
Vuk
Vuk je autor na nekoliko portala koji se bave temamam vezanim biznis, online zaradu, tehnologiju i sport.
Supported by TNT Grupacijaspot_img

drugi upravo čitaju

Inflacija u Srbiji traje već 15 godina

Inflacija u Srbiji traje već 15 godina što priznaćete, nije malo, čak ni ta balkanske zemlje. Donosimo vam detaljnu analizu na ovu temu. Blog bife.ba...

Halkbank Beograd

Halkbank Beograd je banka sa dugom tradicijom poslovanja u Srbiji gdje su prisutni od 1956. godine. Sve o ovoj HalBank na Valuta.rs. HALKBANK Beograd je...

Bankarska garancija

Bankarska garancija je specifičan pravni institut personalno-pravnog osiguranja potraživanja. Više o ovom poslovnom pojmu saznajte u nastavku teksta. Bankarska garancija, instrument osiguranja plaćanja ili izvršenja...
0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x