Uslovi korišćenja

 

Valuta.rs je informativno-edukativni web sajt. Korišćenjem i preuzimanjem sadržaja i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji ovde opisani. U slučaju da ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte sadržaj i dokumentaciju sa valuta.rs.Delovi ili ceo web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja valuta.rs. Za pisano odobrenje nas kontaktirajte. 

Odricanje od odgovornosti

 

Svi sadržaji i informacije na sajtu predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i valuta.rs veruje da su tačni. Međutim valuta.rs ne pruža bilo kakvu garanciju vezano za web sajt, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem sadržaja i informacija sa ovog web sajta.

 

Sadržaj i informacije na ovom web sajtu mogu da sadrže softverske, tehničke netačnosti ili greške u kucanju. Sadržaj i informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

Informacije vezane za novčanice i slike novčanica su preuzete sa sajtova centralnih banaka ili su dobijene direktno od tih banaka. U slučajevima gde je potrebna prethodna saglasnost centralne banke, Valuta je postupila u skladu sa tim.

 

Valuta kao informativno-edukativni sajt se trudi da uvek prikazuje ažurne informacije i slike o važećim novčanicama/kovanicama, ali zbog velikog obima podataka ne možemo garantovati da su podaci na ovom sajtu uvek tačni. Iz navedenog razloga savetujemo da podatke uvek proverite kod centralne banke određene zemlje.

 

Valuta.rs ne preuzima odgovornost za materijale koje su kreirala i/ili objavila treća lica (komentari i sl.).

 

Ukoliko odlučite da posetite bilo koji linkovan web sajt vi to činite na sopstvenu odgovornost.

 

 

Komentari

 

Nisu dozvoljeni uvredljivi, neprimereni, preteći i sl. komentari.

Ukoliko se takvi komentari pojave, uklonićemo ih. 

Newsletter

 

Korisnicima koji su se prijavili na newsletter periodično šaljemo e-mailove. Korisnici koji žele da se prijave na newsletter prihvataju da isti može sadržati reklame ili drugu vrstu plaćenog sadržaja.

Ako korisnik ne želi više primati takve e-mailove, može se odjaviti koristeći link u dnu e-maila.

 

 

Oglašavanje

 

Prihvatanjem uslova korišćenja posetilac se slaže da će usluge web sajta uključivati reklame i različite obaveštenja.

 

Valuta.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača.
 

Modifikovanje i promena pravila

Valuta.rs zadržava pravo da bez najave promeni ova pravila.